Altres serveis. Què són?

A l’Oficina Jove us oferim una sèrie de serveis que és important que conegueu. Es caracteritzen per la permanència dels mateixos i també per l’autonomia o autogestió que precisen per part vostra. 

Són recursos en els quals el personal tècnic de l’Oficina intervenim en un primer moment per explicar-vos el funcionament d’aquest, però que, una vegada coneixeu els serveis, el personal de l’oficina restem a disposició només de possibles incidències i dubtes que puguin sorgir. El servei “visita guiada” és una excepció, ja que sí que es realitza amb un/a tècnic/a de l’Oficina.

Aquests serveis són: 

- Ciberespai: El ciberespai és un servei gratuït de 7 ordinadors amb connexió a Internet, paquet ofimàtic (programari Linux), port USB i impressora. Les persones usuàries podeu imprimir 10 fulls mensuals.

- Autoconsulta : Us oferim un espai d’autoconsulta dinamitzat a través de revistes, diaris i fulletons informatius que arriben a l’Oficina des de diferents fonts. A més dels anuncis de d'oferiment i recerca dels usuàris/es.

- Sessions de formació adaptades: Les sessions de formació adaptades són totes aquelles intervencions que es deriven de les activitats que programem des de l’Oficina, però que no es poden desenvolupar en el seu estat inicial, sinó que les hem d’adaptar al col•lectiu que ho demani.

- Gestió de carnets Internacionals: Hi ha diferents tipus, i cadascun està dirigit a un tipus de col•lectiu, tots ells us faran aconseguir descomptes, ja sigui en allotjaments d’albergs, museus… dins del territori espanyol o a l’estranger, i sempre que estiguin inclosos a la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils o a la Hostelling International. L’Oficina Jove és l’únic punt de L’Hospitalet en què podeu tramitar els carnets internacionals.

- Visites guiades: Són un recorregut per l’Oficina Jove amb l’objectiu de què conegueu els serveis que us oferim.