Agenda d'activitats i tallers

Les inscripcions d'activitats i tallers s'han de fer a l'Oficina Jove d'Emancipació, Telf: 93 448 73 72.  
 • Veure imatge de Ria Pitá: Aprèn a tocar "las castañuelas" (nova finestra)
  del 18 d'abril al 9 de maig
  Utilitzarem aquest instrument i el compàs flamenco, entre altres, com a eines perquè cada alumne desenvolupi el ritme i la seva sensibilitat.
  Alimentar el nostre propi ritme, a través de "las castañuelas" ens omplirà de força, energia i salut a més de fer-nos gaudir de l'aprenentatge d'aquest instrument tan bonic i enriquidor en molts sentits.
  (Llegir més de Ria Pitá: Aprèn a tocar "las castañuelas")
 • Veure imatge de M'estimo molt (nova finestra)
  Dimarts, 2 de maig
  Per què ens costa dir-nos coses boniques a nosaltres mateixos?? Què fàcil és dir-ho a un  amic o amiga! Taller on aprendràs a veure les coses positives que tens i valorar-te, sentir-te  orgullosos/a de  les coses que fas i aconsegueixes, fer allò que  t’agrada, somiar i envoltar-te de persones que t’ estimen.
  (Llegir més de M'estimo molt)
 • Veure imatge de El Servei de Voluntariat Europeu. Un voluntariat amb beca a l'estranger (nova finestra)
  Dimecres, 3 de maig
  T'animes a fer un voluntariat a l'estranger? T'agradaria i no saps per on començar? En aquest taller t’expliquen en què consisteix el programa europeu Servei Voluntari Europeu i com funciona. Si tens dubtes, en aquest taller aclariràs tota la informació sobre com pots dur a terme un període de voluntariat que compta amb una beca per a cobrir totes les teves despeses.
  (Llegir més de El Servei de Voluntariat Europeu. Un voluntariat amb beca a l'estranger)
 • Veure imatge de Xiatsu, eina corporal per millorar el funcionament de les articulacions (nova finestra)
  del 5 al 19 de maig
  Les nostres articulacions ens permeten moure'ns, però quan acumulen tensió el moviment es fa més rígid i pot ser dolorós (mal a les espatlles, cervicals, canells, genolls ...)
  En aquest taller aprendrem algunes tècniques de contacte senzilles i suaus del Shiatsu ( art terapèutic d'origen japonès ) que podrem aplicar en el nostre entorn familiar i d'amics. Experimentarem amb la fluïdesa del moviment de cara a  prevenir dolors articulars o bé ajudar a calmar-los.
  (Llegir més de Xiatsu, eina corporal per millorar el funcionament de les articulacions)
 • Veure imatge de Com fer d'au-pair a l'estranger? (nova finestra)
  Dilluns, 8 de maig
  T’agraden els nens, vols aprendre idiomes i viure durant una temporada a l’estranger? Fent d'au-pair pots tenir l'allotjament i la manutenció cobertes a canvi de cuidar els infants d'una família.
  En aquest taller t’explicarem com funciona el programa, com triar una família, les agències que et poden ajudar, i altres aspectes importants a tenir en compte.
  (Llegir més de Com fer d'au-pair a l'estranger?)
 • Veure imatge de Campanya Treballar a l'Estiu: Carrefour (nova finestra)
  del 9 al 16 de maig
  Vols treballar aquest estiu?? Converteix-te en el candidat ideal i participa en un procés de preselecció de candidats d’empreses ubicades a L’Hospitalet.
  (Llegir més de Campanya Treballar a l'Estiu: Carrefour)
 • Veure imatge de Campanya Treballar a l'Estiu: Ikea (nova finestra)
  del 9 al 10 de maig
  Vols treballar aquest estiu?? Converteix-te en el candidat ideal i participa en un procés de preselecció de candidats d’empreses ubicades a L’Hospitalet.
  (Llegir més de Campanya Treballar a l'Estiu: Ikea)
 • Veure imatge de Suport a les preinscripcions a Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) i Programes de Formació Inicial (PFI) (nova finestra)
  Dijous, 18 de maig
  Et donem suport a les preinscripcions a Cicles Formatius de Grau Mitjà i a Programes de Formació Inicial a través del Ciberespai de l’Oficina Jove de LH i amb un Tècnic de Suport.
  (Llegir més de Suport a les preinscripcions a Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) i Programes de Formació Inicial (PFI))
 • Veure imatge de Suport a les preinscripcions a Cicles Formatius de Grau Superior (nova finestra)
  Dijous, 25 de maig
  Et donem suport a les preinscripcions a Cicles Formatius de Grau Superior a través del Ciberespai de l’Oficina Jove de LH i amb un Tècnic de Suport.
  (Llegir més de Suport a les preinscripcions a Cicles Formatius de Grau Superior)
 • Veure imatge de Taller d'imatge corporal (nova finestra)
  Dimarts, 30 de maig
  Estic guapo/a? Faig dieta? Deixo de menjar xocolata i caramels? Haig de fer més esport per aconseguir marcar abdominals? Què hi ha darrera de tot això? Puc tenir una vida saludable sense sentir-me que se’m posa a prova? Puc deixar de comparar-me? Puc mirar el meu cos d’una altra manera? En aquest taller es reflexionarà sobre tots aquests dubtes i es donaran eines per no sentir-te esclau o esclava de la teva imatge corporal.
  (Llegir més de Taller d'imatge corporal)
Unitat de Joventut. Regidoria d'Esports i Joventut
Carrer de Digoine no29, 1a planta 08901 L'Hospitalet de Llobregat
Telf: 93 402 94 73
Dilluns a divendres de 9:00 a 14:30
Oficina Jove d'Emancipació
Carrer de Llobregat, 127-141 08904 L'Hospitalet de Llobregat
Telf: 93 403 69 60
Dilluns de 16:00 a 20:00
Dimarts a dijous de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h
Divendres de 10:00h a 14:00h
Ajuntament de L'Hospitalet