Veure imatge de Projecte EXPOSA'T (nova finestra)
Del dilluns 6 al dilluns 27 de febrer, 18:00 h

Projecte EXPOSA'T

TALLER TEMÀTIC

Projecte orientat a joves a partir dels divuit anys. Amb l'objectiu de treballar l'autoestima corporal explorant el cos i la mirada des de l'art i la fotografia.

  • SESSIÓ 1: Revisarem els cànons de bellesa al llarg de la història i veurem com ens influeixen, com ens sentim al respecte i què podem fer per no sentir tanta pressió estètica. Descobrirem la fotografia creativa i què es pot arribar a fer amb estris que totes tenim per casa. 
  • SESSIÓ 2: Reflexionarem sobre amb quins ulls ens mirem a nosaltres mateixes i amb quins mirem la resta. Treballarem l’autoestima corporal amb exercicis de mapeig i autoretrat.
  • SESSIÓ 3: Practicarem la comunicació i els límits a través de la pintura sobre la pell. Explorarem la percepció de les sensacions que ens aporta el fet de pintar o ser pintades i documentarem les nostres obres per a l’exposició.
  • SESSIÓ 4: Posarem en comú l’experiència de les sessions. Per grups representarem mitjançant l’expressió artística un concepte relacionat amb els temes treballats fins al moment (autoestima corporal, comunicació, mirada interna, mirada externa...)

Observacions: del resultat de les sessions presencials es generarà una instal·lació artística que s'exposarà de forma pública a alguna de les biblioteques d'Hospitalet. 

Data inici inscripció: 26/12/2022
Data fi inscripció: 07/02/2023
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
.  Organitzadors:Facilitat per Mespapaia
Lloc: Espai Jove Ca n´Arús(Espai Jove Ca n´Arús)
AV Carrilet 312  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi