Veure imatge de Foto: www.pexels.com (nova finestra)

Mostra d´Estudis i Professions 2024. CONNECTA FUTUR

Com cada any durant el mes de Febrer el Servei de Joventut organitza la “Mostra d’ estudis i professions : Connecta Futur” adreçada a alumnat de 4t curs de l’ ESO, Formació Professional Bàsica i Programes de Formació i Inserció de la nostra ciutat.

Durant 3 setmanes en horari lectiu de matí , els i les alumnes dels 18 centres de secundària públics de la ciutat, amb un total de més de 1.300 joves, participaran en dues xerrades per grups classe, una sobre orientació acadèmica i una altre sobre temàtica laboral.

L’objectiu és tenir un espai de trobada a on reflexionar i posar a l’ abast de l’ alumnat les possibilitats, els itineraris i recursos que els hi ofereix el sistema educatiu per una banda i alhora fer una aproximació a la realitat del mercat laboral, posant l’accent en el valor de la formació i qualificació professional.

Com a novetat aquest any, i degut a l’alta demanda les sessions es faran en dos espais diferents de la ciutat: l’ espai jove ca N’ Arús (on s’ha fet tradicionalment) i el Centre Cultural de Bellvitge.