Veure imatge de Projecte RE-CREART (nova finestra)

Projecte RE-CREART

Projecte artístic col·lectiu orientat a joves amb l’objectiu de reflexionar sobre les desigualtats de gènere des d’un espai de escolta i no judici que culminarà amb la pintura d’un mural a l’espai públic.

Descripció: Projecte artístic col·lectiu orientat a joves amb l’objectiu de reflexionar sobre les desigualtats de gènere des d’un espai de escolta i no judici que culminarà amb la pintura d’un mural a l’espai públic.

Sessió 1: Taller El pati també és nostre (taller per a noies)

Descripció: Aquest taller té com a punt de partida la desigualtat que viuen les noies joves en una societat on encara existeixen moltes desigualtats de gènere. La relació amb el propi cos, l’autoestima, la sexualitat, l’apoderament, la nostra projecció vital i autonomia, entre d’altres, seran els temes que aniran apareixent en un espai d’escolta i sense judicis.

Data:  dilluns 6 de març

Horari: 17:30 a 19:30h

Lloc:  Oficina Jove

Facilitat per Candela

Sessió 1: Taller Repensant la masculinitat (taller per a nois)

Descripció: Què vol dir ser un noi? Què s’espera de nosaltres? Com afecta això el nostre desenvolupament? I com perjudica les persones del nostre voltant? Proposem un espai de reflexió i debat on els nois expressin els seus dubtes, pors i necessitats per trencar amb els valors associats a la masculinitat estereotipada i el masclisme. De manera dinàmica aprendrem a comunicar-nos i expressar el que sentim de manera no-violenta i assertiva i a respectar les diferents maneres de ser un noi.

Data:  dilluns 6 de març

Horari: 17:30 a 19:30h

Lloc:  Oficina Jove

Facilitat per Candela

Sessió 2 i 3 : Creació col·lectiva d’un mural artístic

Descripció: A partir de les conclusions extretes en els tallers “El Pati també és nostre” i “Repensant la masculinitat” es farà un prototip de mural per acabar pintant un espai de la ciutat.

Data:  dilluns 13 i 20 de març

Horari: 17:30 a 19:30h

Lloc:  Oficina Jove

Facilitat per Contorno Urbano